zence sport 2017-05-14T23:35:43+00:00

ZENCE SPORT

Hvordan virker vår løsning:

Mottakere blir satt opp i idrettshall, treningsstudio eller der hvor det er aktuelt å monitorere en aktivitet. Utøver får tildelt en liten sensor som kommuniserer live med våre mottakere, Sensor-data blir deretter sendt til et grafisk grensesnitt og data visualiseres live på nettbrett, mobil eller pc. Data kan også spilles inn for analyser i etterkant. 

Det unike med våre løsninger er den ekstremt nøyaktige avlesningen av posisjoner, bevegelser og hendelser ,vi kan visualisere data med en nøyaktighet ned på centimeter nivå.  Det kan samtidig  være opprettet kobling mot standard utstyr som pulsmålere, smartklokker, klær eller andre løsninger som måler aktivitet på utøvere. Denne data kan sammenstilles i vårt grafiske grensesnitt og gir detaljerte informasjon om utøver sitt prestasjons- og ytelses nivå i hver økt.

En slik løsning vil kunne evaluere økten i hallen, man kan vise feil i trekk, eller forklare hva som burde vært gjort visuelt og direkte. Grafisk fremstilling i 2D eller 3D vil gi utøver en mye større forståelse av oppgaven som skal utføres.

Det kan også settes opp utstyr som er tilpasset for utendørsbruk, og løsning kan kombineres med video og live bilder i 4k kvalitet. Løsning kan tilpasses til aktuelt bruk og er ikke låst til en spesiell idrett.

HVA ER UNIKT

Ekstrem nøyaktig posisjonering

Teknologien Zence bruker for løsninger relatert til Sports posisjonering er propritiær teknologi basert på BLE standaren,  dette kombinert med avanserte posisjonerings algoritmer gjør til  at vi kan posisjonere bevegelser i en sportsaktivitet med centimeter nivå.

Bluetooth low energy som standard

Våre posisjonerings løsninger er basert på BLE standaren ( Bluetooth 4.0) også kjent som lavenergi løsninger med batteritid på flere år. Dette gjør til at våre løsninger kan kombinere sensordata og posisjoneringsdata på en unik måte. Passer også sammen med eksisterende BLE utstyr

Real time data oppdatering

Med våre løsninger er posisjoneringen så rask og nøyaktig at man tilnærmet ser data i “real time”, med dette så mener vi oppdateringer på 100 HZ og forsinkelser ned mot 100 ms. For å sette dette i perspektiv betyr det at du kan følge en Hockey puck live på skjermen uten å se noen form for forsinkelser.

Ønsker dere en uforpliktende demonstrasjon?

Kontakt oss i dag!